Referenties

Elma van Vliet, verhalenverteller, maker, verbinder

Ik werk heel graag samen met Linda. Ze is niet alleen heel goed in haar vak, maar ook een mooi en fijn mens. Mijn advies aan iedereen die met haar wil samenwerken is om haar te betrekken in het hele proces en je uitdagingen met haar te bespreken. Zij voegt dan altijd dat beetje “Linda” toe, waardoor je idee, concept of schets écht tot leven komt. Oh en ook niet onbelangrijk, ze is eerlijk, maakt goede grappen, is flexibel en je kunt op haar rekenen.

Annemarie Hermans, creatief directeur Dinnerware&Co en UrbanNatureCulture

Linda, een creatieve geest die in staat is om woorden om te zetten in beeld; Het vertalen van een briefing is voor haar geen enkel probleem, sterker nog, ze vult je aan, precies wat er nodig is om net dat extra te doen en net dat extra te krijgen. Verder; een heerlijk mens om mee te werken en altijd bereid er voor je te zijn. Een recept voor succes!

Suzan Schapendonk, Kip&Ei

“Linda geeft altijd iets extra’s. Door haar stijl en aanpak weet ze de tijdgeest te vangen, maar er ook iets eigens en unieks aan toe te voegen. Doordat ze zich helemaal aan het onderwerp en het project verbindt, voegt ze verrassende elementen toe aan het concept. Dat kan zijn in de vorm van copy, design elementen of een unieke invalshoek qua fotografie. Ik betrek haar graag bij de start van een project, omdat haar visie op de visuele kant van het eindproduct van toegevoegde waarde is voor het product en het proces. De samenwerking met Linda is flexibel, eerlijk en open en biedt ruimte voor creativiteit”